Legfrissebb Nfl-szorzók, fejlesztések, összesítések, fogadási körvonalak és határidős ügyletek


A vadonatúj Cowboys, Dolphins, Jaguars és you may Chiefs lennének a legnagyobb kedvencek a néhány nap 13-án belül.A legújabb England Patriots a Hard-rock Stadionba megy egy lelkes AFC Eastern leszámolásra a Miami Whales ellenében, valamint a játékok a sok nagyon korai pénzvonal mozgás egyikét keresték. Miami vereséget szenvedett a Weekend Night Football ellen a Philadelphia Eagles ellen a 7. héten, miközben Ön a legújabb Anglia őrült hódításából a legújabb Buffalo Debts.

  • Carolina inkább a kezdő QB lenne a számmal. 1. lépés teljes vázlat lásd Bryce Fiatalabb .
  • “A Raiders legújabb győzelme a vadonatúj Beasts felett most egyszer sem fog igazán epikusnak lenni, igaz?” – kérdezte Michaelson a Raiders vasárnap esti harcleckében a Jetsről.
  • A jó körvonalaival és a tagokkal barátságos promóciókkal, beleértve a BetRivers-t a sportfogadási rotációs szolgáltatóknak, rengeteg értelme van.
  • Találja meg a kifizetődő NFL-szerencsejáték teljesítményt a hagyományos szórásnál, a teljes egyébként pénzvonalas fogadásokon.

Eric-et Nevadában hozták létre, és felnevelkedhetsz – az USA-ban a játék központjában. Dobd be a sport iránti tiszta keresletüket, és meg fogod tenni. Ericnek valójában futballszerencsejátékos lesz a sorsa. Már sportesemények szerzőjeként dolgozott az egyetemen, a sürgősségi osztályon…Fontos, hogy rendezett maradjon, és nyomon tudja követni a kifizetéseit és a veszteségeit, így módosíthatja a stratégiáját, és megfelelően finanszírozhatja. Ahhoz, hogy egy lelkes NFL határidős fogadást szerezzen, ez az a hely, ahol történetesen arra számít, hogy a jövőben valami történni fog.

William hill sportfogadás | Közös Nfl lehetőség

A friss Awesome Dish az NFL rájátszásának csúcspontja, ezért a Nuts Card legújabb fordulójával kezdődik január közepén, miután a 18 hetes normál 12 hónap lejár. Konferenciánként hét csoport választja el a rájátszást a legjobb kezdőbe, minden első búcsúért. Hátrányban is vagy, ha a Packersben játszol, mivel ők nagyon jó esélyesek.

A Minnesota Vikings a Vegas Raiders Chance-hez képest

william hill sportfogadás

„Ti voltatok az oldal william hill sportfogadás látogatóitól az Oroszlánok felé, majd megpróbálunk 7,5 körüli értéket adni” – mondta Degnon. “Nem jósolok, hogy javulni fog, miközben a Detroit hihetetlenül társadalmi csoport ebben az évben. És bár a 7. napon kiestek, ezért a vadonatúj Raiders is. Minden korai társadalmi lépés úton van és Csak a friss Oroszlánok, akiknek csodálói biztosították, hogy visszakapják az Indyt, és te maradsz -dos.5 a SuperBook NFL-ben. Néhány nap 15 iparban a vadonatúj SuperBook NFL hónap 15. oddstáblája.

Egyes sportfogadók az abszolút minimumot szeretnék a fogadások alapításának megkezdéséhez, ezért ügyeljen arra, hogy alaposan ismerje fel a hibákat. Például a legtöbben még vezető oktatókat is használnak, miközben az NFL-tétekre számítanak. Az ilyen tudósok szerint ez kifejezetten hasznos lehet a hónap első lépésében, ami egy igazán nagy kihívást jelent, mert nehézkes a holtszezon elemzés használata a szokásos 12 hónapon belül. A 12 hónap kezdetén a vizsgálat hiánya miatt a legtöbben lenyűgöző alternatívákat javasolnak.

Milyen készpénzt generálna az Nfl-nek?

Azok az egyének, akik a friss Chargers -cuatro.5-re tesznek fogadást, akkor nyereményeket kapnak abban az esetben, ha a töltők nyernek az öt vagy több pontból. Ugyanebben a példában sokak számára, akik a friss Broncos +4,5-re tesznek fogadást, arra is tippelnek, hogy a Broncos általában keresni fog, különben ezen a 4,5 ponton belülre kerül a hatékonytól. Egy hely, ahol próbálja meg csorbítani a favorit esélyeit a párt és a saját alsóbbrendű ellensége között. Ha egy hagyatéki helyre tesz fogadást, akkor vagy „hagyja abba a pontozást” a kedvencnek, vagy „hozzon pontot” az esélytelenebbnek. Szinte korlátlan számú lehetőséget talál az NFL-ben való játékkal kapcsolatban.

Sportfogadási promócióink

william hill sportfogadás

Azáltal, hogy ezt a tartomány szolgáltatást használja, mindig azt mondhatja, hogy soha nem vett fel káros számot, és mindig azt teljesítette, amivel nagyszerű NFL-tétet tud készíteni. Ne feledje, hogy a pontok fele különösen a mennyiség trükkjére vonatkozik, beleértve a 3, 4, 6, 7 lépést, és 10 fordulattal lökheti meg az erőit, és veszíthet. Javasoljuk, hogy a sportfogadási tagság legyen az alatta lévő különféle tanfolyamok harmadik lépése. Éppen ezért azonnal meg kell kezdenie az NFL felügyeletét néhány napon belül.

Teljesített online játék Nfl birtoklása 8. hónap

Chicago köszönti a játék elmúlt 24 számát, veszít, amikor költözik, mert a kiváló lépés három részből álló házi kutya. “Egyes éles használatot észleltem, +6,5-öt tartalmaz” – mondta Zachary Lucas, a TwinSpires vásárlási sporteseményekért felelős igazgatója. A legújabb SuperBook kiváló kullancsot mutatott az NFL Néhány nap 5 lehetőség mezőjében, csökkentve a Falcons-t, így ma este -2,5-öt érhet el.